Preskoči na glavni sadržaj
0

Gaia Naturelle - Blazinice za čišćenje lica

Gaia Naturelle - Blazinice za čišćenje lica
 • Super mekana tkanina koja ne iritira kožu
 • Mogu zamijeniti više od 3'000 pamučnih blazinica za jednokratnu upotrebu
 • Jednostavne za održavanje
 • Ostaju mekane i kao nove, čak i nakon više mjeseci korištenja
 • Mogu se prati u perilici rublja
 • Ekološki prihvatljivije
 • Savršene za putovanje
13,00 KM Na zalihama

Dijeli dalje:


Opis proizvoda

Nježne blazinice za višekratnu upotrebu s mikrovlaknima, temeljito uklanjaju i najtvrdokorniju šminku samo s toplom vodom, bez grubog trljanja kože.

Sitna vlakna blazinice djeluju kao magnet koji privlači prljavštinu i šminku, a uklonit će čak i vodootpornu maskaru ili trajni ruž.

Unutar pakiranja dobiti ćete 2 blazinice za višekratnu upotrebu koje možete prati u perilici rublja.

Materijal: mikrofibra (100 % PES)

Dimenzije:  Ø 12 cm


Održavanje

Blazinice se vrlo lako održavaju i ne ostaju madeži od šminke na tkanini. Iza skidanja šminke, dovoljno je dodati malu količinu sapuna kako bi se blazinica isprala od ostataka šminke. Jednom tjedno preporučujemo da blazinice operete u perilici rublja (na 60°C) radi temeljitog čišćenja i održavanja higijene.

Savjet: Prije prve upotrebe blazinice obavezno operite u perilici rublja. Blazinice perite bez omekšivača i osušite na zraku (ne sušiti u sušilici rublja) jer će učinkovitije uklanjati šminku.


 

Kako koristiti blazinice za višekratnu upotrebu u dnevnoj rutini njege kože?

Blazinice za višekratnu upotrebu natopite toplom vodom kako bi uklonili svu šminku s lica. Da, topla voda je dovoljna da bi uklonila šminku s vašeg lica. Za one koji ipak ne žele izostaviti upotrebu gela ili pjene za čišćenje, dovoljno je da na mokru blazinicu stavite vrlo malu količinu proizvoda za čišćenje lica.

Dugim nježnim pokretima prelazite po koži kako bi odstranili šminku i ostale nečistoće. Nije potrebno trljati.

Prednost blazinica za višekratnu upotrebu je njihova veličina. Za razliku od malih pamučnih blazinica za jednokratnu upotrebu, Gaia Naturelle blazinice za čišćenje lica su toliko velike da u jednom potezu možete očistiti skoro pola lica. Mogu se koristiti s obje strane u situacijama kada imate više šminke.

Osim za skidanje šminke, blazinice možete koristiti za ispiranje pilinga ili maske za lice. Sitna vlakna na blazinici „ulovit će“ sva zrnca pilinga i maske kako ne bi napravili preveliki nered u umivaoniku (ako ste ikada pokušali isprati masku i piling samo s rukama i vodom, dobro znate o kojem neredu pričamo).

Nakon što navečer temeljito očistite kožu, na lice nanesite Serum s Vitaminom C i Hijaluronsku kremu za lice.

Barem jednom tjedno preporučujemo da napravite piling i nanesete masku na lice, kako bi vaša koža ostala čista, zdrava i sa svježim sjajem.

Duža vlakna omogućuju dubinsko čišćenje i uklanjanje mrtvih stanica te teže šminke. Kraća vlakna su idealna za skidanje dnevne šminke i uklanjanje maske za lice ili pilinga. Redovitom primjenom blazinica, vaša koža lica biti će njegovana i blistava.

Zašto su blazinice za višekratnu upotrebu ekološki prihvatljivije od jednokratnih pamučnih blazinica?

Pamuk je možda jedan od najraširenijih prirodnih materijala koji se koristi za proizvodnju polovicu svih tkanina u svijetu, ali ujedno iz pogleda ekologije, spada među neodržive tkanine koje uzrokuju veliku količinu otpada i nečistoća.

Za uzgoj biljke pamuka, upotrebljava se opsežna količina pesticida i insekticida koji zagađuju okoliš (vodu, zrak, tlo) i uzrokuju niz zdravstvenih tegoba ljudi koji su zaposleni u proizvodnji pamuka. Osim toga za stvaranje 1 kg pamuka, potrebno je otprilike 20'000 litara vode, da bi ga uopće mogli upotrijebiti za nešto.

Prosječna žena, u svojoj svakodnevnoj rutini skidanja šminke, potroši 3 pamučne blazinice za jednokratnu upotrebu. Potrebno je 1000 litara vode za izradu pakiranja od 100 pamučnih blazinica za jednokratnu upotrebu, koje prosječna žena potroši u samo 33 dana. Sada usporedimo naše blazinice za višekratnu upotrebu koje će trajati do 1000 korištenja! S time da blazinice za višekratnu upotrebu bacamo u perilicu rublja, dok se jednokratne pamučne vatice bacaju u koš za smeće.

Kada je proizvodnja proizvoda, koji se može koristiti samo jednom, daleko štetnija za planet od proizvoda koji se može koristiti 1000x više, izbor se čini očitim, zar ne?

Zašto su savršene za putovanja?

 • Za razliku od velikih pakiranja pamučnih blazinica za jednokratnu upotrebu, blazinice za čišćenje lica uzimaju izuzetno malo mjesta.
 • Na putovanju više nećete morati brinuti ako imate dovoljnu količinu blazinica za skidanje šminke.
 • Dovoljan vam je samo jedna blazinica za skidanje šminke (jednu blazinicu možete koristiti gotovo cijeli tjedan bez da bi ga morali oprati u perilici rublja. Nakon korištenja dovoljno je da blazinicu isperete s malom količinom prirodnog sapuna i pustite da se osuši).
 • Na putovanje nije potrebno uzimati još jednu dodatnu bočicu proizvoda za skidanje šminke.
 • Nježne su prema vašoj koži, što je posebno važno u trenucima kada je osjetljivija zbog klimatskim promjena (opekline od sunca, ispucala koža od vjetra).
 • Ekološki smo osvješteniji jer ne stvaramo dodatni otpad.

Mišljenje korisnika

Ovaj proizvod još nema mišljenja.Jeste li kupili ovaj proizvod?  

  

Ova web stranica za bolje djelovanje koristi kolačiće.
Ovi kolačići ne utječu na vašu privatnost. Više ...