Preskoči na glavni sadržaj
0

Izjava o dodacima prehrani

Dodatak prehrani

Sve informacije i opisi na stranici (www.gaianaturelle.ba) su informativnog značaja i nikako nisu zamjena za savjete, dijagnozu i zdravstvenu pomoć jer nisu priznati sa strane zdravstvenog osoblja. Tvrdnje o određenim proizvodima koje možete naći na online stranici Gaia Naturelle nisu namijenjene za liječenje ili sprječavanje bolesti. U slučaju da uzimate lijekove ili neke druge dodatke prehrani se prije konzumacije drugih prehranskih dodataka ili lijekova savjetujte sa svojim doktorom ili terapeutom.

Prehrambene i zdravstvene tvrdnje na deklaracijama dodatka prehrani Gaia Naturelle su u skladu s Uredbom komisije (EU) št. 432/2012 s danom 16. svibanj 2012. Tekstovni opisi svakog proizvoda su informativni i nisi bili potvrđeni sa strane Europske agencije za sigurnost hrane (EFSA).


Kozmetički proizvodi

Svi kozmetički proizvodi Gaia Naturelle su u skladu s Uredbom Europskog parlamenta i komisije (ES) br. 1223/2009 s danom 30. studeni 2009 o kozmetičkim proizvodima i prijavljeni su u europski kozmetički portal (CPNP – cosmetic products notification portal).

U slučaju da imate s kožom bilo kakve probleme ili da ste na bilo koji sastojak koji j e upotrebljen u kozmetičkom proizvodu Gaia Naturelle alergični, se prije upotrebe posavjetujte sa svojim doktorom ili dermatologom.

Ova web stranica za bolje djelovanje koristi kolačiće.
Ovi kolačići ne utječu na vašu privatnost. Više ...