Preskoči na glavni sadržaj
0

Dodaci prehrani

5 proizvoda
Poredaj po:

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su dodaci u obliku vitamina, minerala, masnih kiselina, aminokiselina, vlakana ili biljnih ekstrakata. 

Pružaju nam dovoljno tvari koje su našem tijelu potrebne za funkcioniranje ili pomažu u smanjenju rizika od bolesti i uspostavljanju ravnoteže tijela. Svakako moramo biti svjesni da prije svega moramo voditi računa o uravnoteženoj prehrani, a prehranu nadopunjujemo samo dodacima prehrani.

Prije početka uzimanja određenih dodataka prehrani poželjno je napraviti krvne pretrage koje će pokazati koje suplemente uopće ima smisla uzimati.

Gaia Naturelle dodaci prehrani

Naša priča o Gaia Naturelle dodacima prehrani započela je vlastitom potrebom za nadopunom uravnotežene prehrane i skrivenom željom mnogih odraslih žena za održavanjem vitalnosti i mladenačkog izgleda.

Svjesni da nikakva kozmetika ne pomaže ako kožu ne njegujemo iznutra, razvili smo svoj prvi dodatak prehrani i nakon četiri i pol godine, po mišljenju brojnih korisnika, najučinkovitiji dodatak na tržištu, Kolagen shot, čiji recept uključuje sve za blistav izgled ili mladenački izgled kože, ali utječe i na kosu, nokte, zglobove i opću dobrobit.

Zašto odabrati Gaia Naturelle dodatke prehrani?

Gaia Naturelle piše priču s kojom se mnogi mogu poistovjetiti. Doista ima mnogo ponuđača dodataka prehrani i prirodne kozmetike na tržištu, ali ... Naši proizvodi nisu samo "proizvodi", već su rezultat životnog puta.

Kolagen shot i Kolagen shot 10.000 proizvedeni su u Sloveniji u tvrtki s najvišim standardima kvalitete i sigurnosti hrane i sadrže 100% čiste, provjerene kvalitete i redovito analizirane sastojke. Naša proizvodnja tako nosi HACCP, GMP i IFS22000 certifikate.

Što to znači u praksi?

  • Svaka serija se ispituje za parametre sigurnosti i kvalitete u našim ili neovisnim laboratorijima.
  • Mjere i postupci su na snazi ​​u svakom trenutku kako bi se osigurala kvaliteta proizvoda u svakom trenutku
  • Osigurana je dosljednost i usklađenost sa specifikacijama proizvoda (Kolagen shot uvijek sadrži količinu aktivnih sastojaka koja je navedena na pakiranju)
  • Proizvodnja prati postupke upravljanja kvalitetom, bilježi rezultate kvalitete i daje potrebne prijedloge i preporuke za poboljšanje plana kvalitete i povećanje razine kvalitete

Kolagen shot

To je koncentrirani dodatak prehrani u tekućini s izvrsnom apsorpcijom. Sadrži kombinaciju sastojaka koji su u interakciji s cijelim tijelom iznutra, a njegovi učinci se vrlo brzo (kod većine korisnika) pokazuju.

Kolagen shot sadrži hidrolizirani riblji kolagen, MSM, hijaluronsku kiselinu, vitamine C i B6 i cink. Kolagen shot pokazao se iznimo učinkovit za smanjenje tegoba i simptoma koji se javljaju u svakodnevnom životu:

  • za čvrste nokte
  • za problematičnu kožu (dermatitis)
  • kod bolova u zglobovima
  • za opadanje kose kod žena i muškaraca
  • za opadanje kose nakon korone
  • kolagen za muškarce

Kolagen shot je namijenjen za osobe starije od 20. godina. Tada se počinje smanjivati zaliha vlastitog kolagena u tijelu. Po podacima istraživanja, naš organizam nakon 20. godine života, svake godine proizvede 1,5% manje kolagena. Primjeren i za tinejdžere s problematičnom kožom sklonom aknama.

Što sadrži i kako se konzumira Kolagen shot?

Kolagen shot sadrži 5'000mg ribljeg kolagena (kolagen tip I), 1'500mg MSM-a, 120mg vitamin C, 30mg hijaluronske kiseline, 2mg cinka, 1,68mg vitamina B6 i 150µg biotina. 

Prije upotrebe bočicu lagano protresite i nalijte 25 ml u malu čašicu koja je priložena u svakom pakiranju. Preporučujemo da popijete svaki dan ujutro natašte. Kolagen možete miješati i sa sokom, vodom, smoothijem ili popijte čisti kolagen. Ne preporučujemo miješati s proteinskim praškovima. Nakon otvaranja Kolagen shot obavezno spremiti u hladnjak.

Rok upotrebe otvorenog Kolagen shot-a je 40 dana, nakon toga će proizvod početi gubiti aktivne nutrijente kao što su cink te vitamini C i B6.

Ova web stranica za bolje djelovanje koristi kolačiće.
Ovi kolačići ne utječu na vašu privatnost. Više ...