Preskoči na glavni sadržaj
0

Protiv bora

Protiv bora

Ah te bore ... Zar ne bi bilo lijepo kada bi se bore zaista potpuno uklonile i kad bi zauvijek izgledali mladi? Kao što smo spomenuli u jednom od naših zapisa koji svi čimbenici utječu na vitalnost, dobrobit i sveukupno zdravlje, ista je priča I sa sprječavanjem / usporavanjem stvaranja bora. Između ostalog, naši geni imaju veliki utjecaj na formiranje bora. Postoje mnoge tehnike koje pomažu u smanjenju bora i usporavaju nastanak istog. Joga lica jedna je takva tehnika koju koristi vrlo malo ljudi. 

Najvažnije u usporavanju stvaranja bora jest da vaše tijelo sadrži dovoljnu količinu kolagena. Znamo da je kolagen jedan od najvažnijih proteina u tijelu. Proizvodnja kolagena u tijelu počinje usporavati nakon 25. godine života i pada oko 1,5% svake godine.

Kolagen se može unositi u tijelo kroz određenu prehranu ili pomoću dodataka prehrani. Hidrolizirani riblji kolagen pokazao se kao vrlo učinkovit dodatak kolagenu, jer sadrži male molekule koje tijelo lakše i brže apsorbira. Pravilna i dovoljna hidratacija tijela dodati će točku na “I” vašem svježem i mladalačkom izgledu.

Hijaluronska kiselina - izvrsna prirodna hidratantna tvar i jedina biološka tvar koja može vezati ogromne količine vode. Rezultat hijaluronske kiseline u kozmetici je glađa, mekša koža i manje bore.

Kolagen –je najvažniji protein u tijelu. Vlastita proizvodnji kolagena u tijelu počinje opadati nakon 25. godine života. U vidljivom obliku, nedostatak se očituje u obliku bora, mršave i isušene kože.

Vitamin E –blagotvorno utječe na probleme s prištićima i kožom sklonom aknama i pomaže u sprečavanju progiba i ispadanja kože.

Vitamin C –ima vlogo pri čisti koži.

Cink – blagotvorno djeluje na različite probleme s kožom (osip, hrapavost, akne, prištići, strije).

Preporučujemo

Ova web stranica za bolje djelovanje koristi kolačiće.
Ovi kolačići ne utječu na vašu privatnost. Više ...